090723 Fyrudden

Då var man på Fyrudden, men vi kom inte hit på cykel utan valde istället att ta bussen på grund av vädret. Det får väl bli en cykeltur häromkring någon dag. Verkar som att vädret ändå bli ok imorgon så att man kan ta sig ett dopp även om jag kände på vattnet nere vid den lilla stranden och det var kallt. 

Jag har spelat lite the Sims 3 de senaste dagarna. Lyckats bygga ett fint hus och låtit ett ungt par flytta in :)  Spelet har ju sina nya finesser - man kan exempelvis vandra runt i staden och göra grejer där - men så himla imponerad är jag inte ändå. Kul är det i alla fall... ett tag.. tills man tröttnar :P  

Något annat jag också måste göra är att sätta igång med biologin. Jag tog t.o.m. med mig den lilla boken hit. 

Hursomhelst, det är sommarlov och det är såå härligt! :D



E.


090721 Hemma

Då var man hemma igen efter en härlig Frankrikeresa som direkt följdes av en tripp till farmor och farfar i Värmland. Idag var dagen för "Harry Potter och halvblodsprinsen" som var riktigt riktigt bra! Traditionsenligt såg jag filmen med Laura :)  Liksom de andra HP-filmerna var även denna fylld av spänning, äventyr, kärlek, humor, hjältemod och vänskap, men denna hade faktiskt mer av kärlek än de andra - på gott och ont. Det gör filmen mer lättsam, samtidigt som det kanske blir lite för mycket då boken, som jag minns den, hade ett tyngre och dystrare sinne. Hursomhelst är det en film som måste ses.

Det blir lite bloggtorka nu på sommaren, man är hemma eller på resor och njuter av livet, medan bloggen glöms bort lite. Kanske kan lägga upp lite bilder då och då - enligt principen "en bild säger mer än tusen ord". 

Härnäst väntar ett par dagar hemma innan jag sätter mig på cykeln och trampar ner till Fyrudden med Johan. 

E. 

090707 Lyon

Nu har vi kommit fram till Lyon som hittills har visat sig från sin fina sida. Hotellet ligger centralt, inte långt från Place Bellecour varifrån man kan se upp till Notre-Dame de Fourvière. För att göra en lång historia kort har vi promenerat runt i Paris, Limoges och Clermont-Ferrand innan vi satte oss på tåget hit till Lyon. Ska ta och äta en pain au chocolat och planera dagen  :)

E.

France



Nu bär det av till Paris! Fattar inte hur det kan ta så lång tid att packa när man knappt har något att packa ner, eller rättare sagt, när man inte kan ta med så mycket ändå pga Ryanairs 10 kg's limit på handbagage. Det här blir riktigt kul :)

E.

RSS 2.0