2011 06 20

Ensam hemma. Alla andra jobbar. Vad ska jag göra nu när jag kan göra vaad jaag vill? Så tråkigt väder ju, annars hade man bara kunnat slappa ute. Kanske kan måla något.
.
Igår bokade jag och Johan en liten Sverige + Danmark-resa. Vi stannar till i Linköping, Göteborg, Köpenhamn och Malmö, för totalt typ 6 dagar från söndag. Vi åker tåg eller buss vissa sträckor och sen flyg från Malmö. Det ser jag fram emot, särskilt om det blir varmt och soligt.
.
E.

2011 06 17

Det är en grej som jag inte ser någon logik i. När man har något att plugga på, då är det jättespännande att surfa runt på nätet. Ooh, så mycket intressant det finns. Men nu, när jag har sommarlov och bara dödar tid tills jag kan åka hem, då är det inte alls lika roligt. Blir bara rastlös.
.
E.

2011 06 16

Och så var det SOMMARLOOOOV! Jaaaaaa, äntligen!

2011 06 14

Vilket flyt jag har idag :)  Först klarar jag practical exam i internal diseases. Det var en bra exam med en trevlig lärare som också är english divisions dean/dekan. Senare hittade jag tejp för flyttlådorna i närmsta affär (måste ställa mina grejer i ett annat rum under sommaren). Och till sist lyckas jag på första försöket få tag på en tvättmaskin, vilket inte är det lättaste här i studentkorridorerna om man säger så.
.
Den skriftliga delen av internal-tentan är tydligen redan på torsdag, tiiidigt på morgonen - före 8! Men det är bra. Bättre att ha en effektiv dag imorgon med vetskapen om att det är den sista pluggdagen, än att vara halv-effektiv i 2 dagar och bli uttråkad. Då har jag dessutom typ hela torsdagen och fredagen för att packa, och fira att det är sommarlov. Eller fira och fira.. Det gör man hemma. När man har någon att sjunga sommarlovssången med :D
.
E.

2011 06 11

Fulaste huset någonsin - till salu för ca 21 miljoner kr. Det ligger här i närheten och jag kan verkligen inte se hur ett sådant köp skulle kunna vara en vettig investering.
E.

2011 06 08

Jag ser på min sommarlovsnedräknare att det är ett ensiffrigt antal dagar kvar. Nästa vecka på lördag åker jag äntligen hem för sommarlov. Tänker vara smart och försöka förbereda så mycket som möjligt i förväg så att jag får sova mer än de 2-3 timmar som det annars blir mellan det att man packat klart och det är dags att ge sig av. Inte för att det gör så mycket ändå - man är ju pigg av sommarlovs-kicken, hehe.
.
Igår hade vi genetikexam. Den var klurig, men jag borde klara den. Får se imorgon kväll eller fredag morgon. Nu är det bara ett ämne kvar - internal diseases, med proven (practical och sen written) nästa vecka. Det är nog det roligaste ämnet att plugga på. Det är logiskt och direkt praktiskt användbart.
.
Bara att sätta igång då!
.
E.

RSS 2.0