2011 03 30

Nu är man mitt uppe i terminen. Proven har hopat sig så att de nästa vecka blir 3-4 till antalet. I helgen har Johan varit här. På fredagen åkte vi till mormor och morfar för att på lördagen låna bilen och köra till Krakow där vi stannade till söndagen. Det var trevligt, trots det usla vädret hela lördagen. Vi hann se stadens viktigaste attraktioner som torget, kyrkan intill detta, slottet och så var vi på en stråkkonsert.
.
Med min kamera tog jag bara en grå bild på väg till tågstationen i Wroclaw.
.
.
Imorgon åker jag hem för en långweekend. Jag ska nämligen göra högskoleprovet. Tyvärr lämnar jag fint vårväder bakom mig, med så mycket som, hör och häpna, 18° idag. Jättehärligt ute! Ska bli intressant att se om det verkligen blir 26° på söndag som prognosen säger.
.
E.

2011 03 13 - Helg hos M&M

-
-
-
-
-

2011 03 06

Oj, jag har visst inte rapporterat om hur det gick i torsdags. Det gick bra, immunologin fick äntligen sitt efterlängtade slut. Tänk vad man har lärt sig på en månad, egentligen. En hel värld det där.
.
Men det var ju inte det enda som hände i torsdags. Här i Polen var det ju en alldeles speciell dag för de flesta, nämligen "Tłusty czwartek" alltså feta torsdagen. Då ska man äta munkar. Köpte en med vaniljfyllning. Så här såg det ut. Jag blev förvånad över de långa köerna!
.
-
-
-
E.

Imorgon igen

Nej.. Inte heller idag blir det någon lugn och soft eftermiddag/kväll här. De frågor som den grupp jag gick in med missade, ska besvaras ordentligt imorgon för en ny chans. Får se hur det blir. Nu letas informationen på special-hemsidor, för inte ens i den stora allsmäktiga Abbas-boken finns det vi behöver. Hoppas verkligen att detta blir den sista kvällen med ämnet som jag nu är otroligt less på.
E.

2011 03 02

Ojojoj, bara 2 timmar kvar till immunologiprovet. Exam. Muntlig. Igen. Men nu tusan borde det väl gå bra!
E.

RSS 2.0