2011 11 28

Ja, lördagskvällens halvtidsbal kunde firas enligt förhoppningarna. Både att man kommit (mer än) halvvägs i utbildningen och också att det första farmakologiprovet var avklarat. Det var en trevlig kväll. Farmaprovets godkända resultat firades dessutom redan samma dag med att gå och se den senaste Twilight-filmen, som var spännande och rolig. Den var kanske inte rolig med flit, men det blev ju många komiska situationer att fnissa åt.
.
Nedräkningen till jullovet har börjat på riktigt; 25 dagar kvar. Särskilt nu när det inte bara är jag som tjuvstartat julen med julpynt och julsånger. Andra bra saker med denna tid på året är de goda mandarinerna. Hursomhelst är det två viktiga delprov i farmakologi samt varje veckas förhör i både farmakologi och dermatologi som återstår.
.
Här är två bilder från balen.
E.

2011 11 17

Denna termins stora händelser närmar sig, nämligen det första stora farmakologiprovet på måndag och "Half-way prom" nästa lördag för att fira att vi är (mer än) halvvägs i utbildningen. Man får hoppas på att man också kan fira ett godkänt prov.
.
Snart är det en månad kvar till jul. Jag satte upp julstjärnan häromdagen, som jag tog med mig hemifrån i helgen då jag och Oskar överraskade föräldrarna. Det var roligt att se deras reaktion, och det var en trevlig helg med spel, badminton och god mat. Nu ser jag fram emot nästa ledighet.
.
E.

2011 11 05

Denna dag har spenderats i sant barnasinne, nämligen på Wroclaws aquapark med en kompis. Hade jag varit barn, eller haft någon mer entusiast med mig - typ Oskar - hade jag säkert åkt ruschkanorna i timmar, istället för att som nu spendera mesta tiden med att slappa eller ta några långsamma simtag i utomhuspoolen. Men det var avslappnande. Och ruschkanorna var väldigt roliga. Det finns fyra stycken, men jag åkte två av dem: en vanlig snabb, och en med stora badringar. På bilden nedan syns de två jag testaste. Sedan den bilden togs har en till ruschkana byggts.
.
Så nu sitter jag här i soffan igen, och är så slö att jag inte ens orkar hämta ett glas vatten, hehe. Men nu är det faktiskt dags att sätta fart. Det blir nog ett kapitel i dermatologi ikväll. Får väl ladda ner någon film eller serie som belöning när jag är klar.
.
E.

RSS 2.0