2010 09 28

Det är nu mer än 3 månader sedan jag skrev här sist. Ett härligt sommarlov är snart förbi. Vad roligt och lärorikt det har varit! Skottland, Öland, jobb på äldreboende, Winnerbäckskonsert, Frankrike, praktik på 2 vårdcentraler.. I och med jobbet och praktiken har denna sommaren varit mer "upptagen" än alla tidigare som väl varit späckade på andra sätt. För att ge ett exempel, jag har knappast varit mindre solbränd eller badat så få gånger som i år. Men det är väl så sommaren är när man blir äldre, hehe. Nej det kan man inte säga förresten.
.
Sommaren är hursomhelst den bästa tiden på året. Den fria tiden man själv bestämmer över. Den tiden man på frågan vad vi ska göra kan utbrista "Vi kan göra vaaad viiii viiill!" haha. Nu är det 9 månader kvar till nästa sommarlov. Då har man lärt sig en massa nytt, kunskapsbanken är påfylld och halva utbildningen är förbi. Wao.
.
På fredag åker jag tillbaka till Wroclaw. Nytt för i år: mycket praktiska lektioner samt att de inte har tillräckligt med rum i studenthuset för att alla som vill ska få ett eget. Får se om det kommer gälla hela året eller om många kommer flytta ut efter hand. Hoppas förstås på det sistnämnda.
.
17 december börjar jullovet. Snart börjar nedräkningen dit.
.
E.

RSS 2.0