2011 05 23

Vilken lättnad! Jag klarade pathomorph exam idag, med en 4a! Det trodde jag aldrig var möjligt. Så nu kan jag i lugn och ro åka hem, utan extra press. Ikväll kommer jag till mormor och morfar, och imorgon flyger vi tillsammans från Katowice. Stannar hemma till nästa torsdag.
.
Ja, då var det bara att packa och städa upp här så är det bara att dra sen. Perfekt! Nu är jag så nöjd och glad man kan va :D
.
E.

2011 05 10

Jag kan rapportera att patofysiologin gick bra igår, liksom pediatriken idag. Nu är det fyra veckor kvar till nästa exam. För övrigt bokade jag flyget hem för pappas födelsedag och för Oskars student. Tar samma flyg från Katowice t/r som mormor och morfar. Nu väntar jag bara på att mamma, som är i Wroclaw nu, ska ringa och säga att hon är klar för idag så att vi kan gå och äta glass i värmen. 25° och sol. Man får väl inviga något sommarplagg, för jeans steks man i :)  Ungefär som när jag var hemma i påsk och vi satt ute och åt.
.
-
Herr Jönsson? Nej det var visst Oskar. Haha ;)  Som till råga på allt fyller år idag! Grattis!
E.

2011 05 08

Pluggandet inför morgondagens patofysiologiexam har gått över förväntan idag. Jag är klar med genomgången av allt så att jag nu har resten av dagen för repetition. Perfekt! Med så mycket tid för repetition kan det ju inte gå annat än bra. Hoppas hoppas!
.
Imorgon hoppas jag också att jag vet datumet för patomorfologitentan, för då kan jag tillslut boka hemresan - egentligen både för att fira pappa och Oskar, men också för sommarlovet. 16 respektive 40 dagar kvar.
.
E.

2011 05 05

Det är stora grejer på gång i Wroclaw imorgon. Det svenska kungaparet kommer nämligen och hälsar på. Bland annat ska Drottningen besöka ett barnsjukhus för hematologi och onkologi som tydligen ligger bara några hundra meter härifrån.
.
Tre goda nyheter har den här dagen hittills fört med sig.
.
1) Jag kollade HP-resultatet som var högre än förväntat, nämligen 1,6. Tänk, typ 0,2 poäng från läkarlinjen i Sverige.
.
2) Idag fick jag veta att det inte blir nåt fotbollskrångel i samband med EM. Alltså, våra sommarlov ska vara normala juli-sept. Härligt!
.
3) Det sista patofysiologiprovet gick med största säkerhet bra. Då är det bara att fetplugga inför exam på måndag. Läskigt!
.
Och till sist bjuder jag på en bild från påsklovet hemma. Såpbubbelblåsarn' Johan, hehe
.
E.

RSS 2.0