Resa

Härligt att äntligen få sitta vid sin egna nya bärbara dator! Äntligen! Så snygg dessutom. Mindre härligt är förstås det faktum att jag fortfarande är sjuk och kommer vara det ett tag till. När man istället kunde ha träffat kompisar en sista gång före resan så måste man vila. Otur :( 

Läste på reseguiden.se om en kvinna, 33 år, som varit i hela 81 länder! Wow, va häftigt! En riktig globetrotter. Jag vill också. Men jag har ju en hel del resor kvar att göra för att komma upp i 81 länder. Har hittills besökt 17, varav alla i Europa. Frågan är, när ska man hinna med allt? Plugget slutar när jag är 25 år, sen kan man ju specialisera sig, men det är ju så mkt annat som vill hinnas med just i den åldern. 

Idag ska jag iaf börja packa. Shit, bara 3 dar på mig :/ Och sen kommer jag säkert ändå glömma en massa, eller det kommer som vanligt att kännas så iaf. Tre resväskor får följa med, men då ska ju alla höst- och vinterkläder packas ned. Plus en del lättare kläder, för i Wroclaw är det tydligen fortfarande varmt. Undrar vad som kommer stå på min vardagsmeny fortsättningsvis. Det var ju inte den allra bästa gourmetmaten som jag käkade i Norge nu i somras. För mkt kolhydrater och för lite grönsaker. Måste tänka på tallriksmodellen.  

E.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh va kul med ny bärbar! Va blev det för en? En apple? Verkligen trist att du är sjuk :( Skulle vart kul att ses en sista gång, men det är nog bäst att du vilar. Försvinn dumma virus!

Tonfisk är väl gott ;) Tonfisksallad, tonfisksås,tonfiskpizza... Krya på dig! Kramar

2008-08-25 @ 20:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0