Onsdag 090408

Hej,
Var ett tag sen sist. Har ju besök här, av Johan :) Men idag var även Oskar här, så vi fixade en slags pasta-tonfisksallad som vi packade ner i burkar och tog med för en senare picknick. Vi traskade iväg i värmen och solen, till histologiföreläsningen (iaf Oskar tyckte det kunde vara intressant att se hur det är, men efter 15 mins förberedelse + 30 mins föreläsning sa han "äntligen!"). Vi gick förbi Carrefour och köpte nybakt ciabatta, vatten, drickyoghurt, brieost och kakor, innan vi fortsatte i jakten på en bra gräsplätt att slå sig ner på. På andra sidan floden finns ett grönområde med några träd som ger skugga trots att de inte fått sina löv utslagna än. Oskar klagade på kryp och obekväm mark, medan vi andra njöt av maten och värmen ;P  Tänk att äntligen få ta det lite lugnt! 

 Sedan skulle Oskar möta mamma vid hennes jobb. Nästan precis utanför finns ett mobilt tivoli med ett antal mkt intressanta och skräckinjagande åkattraktioner. Så mkt attraktion att vi planerar att gå dit imorgon. Vi tog en lång promenad hem, via den där inomhusmarknaden med all frukt och godis. Köpte äpplen och bananer. 

Nu har vi precis ätit en deliciös middag från mästerkocken A  :)  samtidigt som vi testar Johans programmeringsprojekt: ett schackspel. Hittills har vi fått hästen att äta upp sin egen bonde, hahah..   På fredag drar vi till mormor och morfar. Blir nog kul. Ser fram emot att ta en cykeltur i sommarvärmen. Men tills dess måste jag plugga parasiter. Here we go again :(  Denna gång måste jag lyckas, för det är den enda chansen, sen får man som jag hört, en massa parasitfrågor på slutprovet i juni, och det vill man ju inte. Det ska även bli springning. 



E.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mysigt med picknick och värme. Här regnar det och är helt grått :( Lycka till med plugget!

2009-04-09 @ 10:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0