Post anatomi, pre plugg

Gick några ärenden före anatomin. Köpte födelsedagspresent till morfar. Han gillar ju historia och musik, så det fick bli en bok med samlade polska "nationalsånger" med noter, text och historien bakom. Borde bli bra :)

Anatomilektionen förflöt smärtfritt. Läraren presenterade ryggmusklerna, beklagade provresultatet samt det faktum att eleverna bara kan de gamla frågorna från gamla prov (gamla elevers förtjänst) som de pluggat in "som datorer". haha, man var ju tvungen att småflina lite diskret.  "Soo baaaad, he KNOWS!"

Ikväll ska jag minst lära mig om nasal cavity och pharynx. Jag har ju nästan hela dagen imorgon på mig också. Tåget till mormor och morfar går framåt kvällskvisten (haha, heter det så?). 


vinterland, vinterland...

Nu är det tyvärr inte knastrande snö under fötterna längre. Nu är det det värsta slasket jag nånsin (och då menar jag verkligen nånsin!) varit med om! Eftersom de inte skottar så ligger ju all snö kvar och blir till stora slaskvattenpölar som bilarna, med gaspedaler som verkar ha fastnat i botten (!), skvätter upp på en om man inte står 50 meter ifrån vägen. Vafan, de är helt galna! Man går i vanlig takt över en liten liten gata med väldigt få bilar som inte borde köra mer än 30 km/h där eftersom de kommer från en korsning och strax ska stanna vid en korsning igen. Och vad tror du inte att de gör?! Tutar som om man försökte korsa en motorväg! Så himla töntigt! Alla har ju för tusan lika mkt rättighet att vara där med eller utan bil. Man kan ju bli galen.  Och när man ska skynda sig över vägen för att dels undvika att stå i slasket vid sidan av vägen och fylla skorna med mer vatten än som redan finns där eller få slasket i ansiktet eller annat som man helst slipper, så får man en utskällning av nån annan fottrafikant, typ: "Det är redan så många som dött just här. Det är rött och en bil kommer. Akta!"   A: "Vi är redan döda. Vi kommer just från anatomin." haha.  Så fel alltihop. Det är mkt kvar att ändra. Varför är inte skolsystemet digitaliserat? Man måste springa runt med en liten bok som lärarna ska signera. Det känns ju lite medeltid...


Hittade ett antal låtar som har några år på nacken och som man minns från mellanstadiet typ. Låt mig bjuda på två:

Hanson - mmmbop, från 1997.


Wheatus - Teenage Dirtbag, från 2000

E.

Kommentarer
Postat av: ellen

härlig bild :)

2009-01-16 @ 07:57:14
URL: http://ellenhyldgaard.blogg.se/
Postat av: Lina

svar åå tyack så jätte mycket :) gör du så, så blir jagh glad :)

2009-01-16 @ 13:03:27
URL: http://wiretowire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0