Fredag 090320

Någon spelar Nothing Else Matters i korridoren. Så fin :) Var länge sen jag hörde, inte lika länge sen jag spelade den iofs. "So close no matter how far". 


Det är parasiter för hela slanten idag. Saken är den att när man lärt sig tre och fortsätter på resten av de totala 21 som vi ska lära oss, så glömmer man och blandar ihop dem. Hmm.. är väl bara att repetera några gånger fram tills tisdag. Får se hur många jag hinner med idag. Kan ju iaf plugga 4 timmar till. Skulle vara skönt att ha de avklarade så att man kan fokusera på anatomin. I den ingår att förbereda en presentation om.. vad hette det nu igen.. epidymis, ja. Tjejer presenterar the male system och killarna the female one. Hehe.. ja.. ehum.. Nä, men det blir säkert kul :P  Den som gör bästa presentationen i gruppen får en extrapoäng på den sista examen. 

Någon skrev och undrade om det krävs matte D för att bli antagen här, och svaret (som även finns att läsa på www.jedlinski.com) är nej. De enda betyg som krävs, eller som de tittar närmare på, är biologi, kemi, fysik och engelska. Lycka till med sökandet! :)

E.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Den här låten är helt underbar. Påminner om gamla, goda tider. Kram, M

2009-03-22 @ 18:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0