Lördag 090328

Igår pluggade jag tills jag och A gick ut på bio. Vi såg Outsourced - en kul film om en man som åker till Indien på jobbärenden och möts av en helt annorlunda kultur som han måste lära sig mer om. Det blir kulturkrockar och lite kärlek, men inget överdrivet :) Bra musik också förstås.

Idag är det dagen före dagen före domedagen. Nästan iaf. Därför är det plugg som gäller. Får se om det blir någon springtur. Pratade med Jenny idag om Midnattsloppet 15 augusti. Skulle vara riktigt kul att anta den feta utmaningen. En mil är ju inget man springer bara sådär. Men det är bra att ha ett mål för sin träning, något som sporrar en till att anstränga sig. På något sätt måste jag få in träning som en naturlig del i planeringen ett par gånger i veckan. Det är ju inte det lättaste när man tycker att man inte borde snylta tid från pluggtiden. Saken är ju den att man bara vinner på det.

Dagens musik är inget mindre än spelningslistan från mammas Kuba-middag. Fast musiken är egentligen från Colombia. Det är Carlos Vives, Gloria Estefan, Juanes och Jorge Celedon. De flesta har väl hört Juanes - La camisa negra.





E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0